Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Wellhello - Gyere és táncolj
Naptár ikon
2021. május 17. hétfő Paszkál napja van.
Várják a jelentkezéseket
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Várják a jelentkezéseket
Elválasztó

Intézményvezető kerestetik. A Szigetszentmiklósi Város Önkormányzata pályázatot hirdet a munkakör betöltésére, mely határozatlan időtartamra szól. Pályázati feltételek közt szerepel egyebek mellett a felsőfokú képesítés, a magyar állampolgárság és a büntetlen előélet is. A vezetői megbízással járó lényeges feladatok a Költségvetési Intézmény irányítása és a hozzá tartozó intézmény, gazdálkodási, pénzügyi feladatainak ellátása, így előnyt jelent a vezetői gyakorlat. A munkavégzés helye a Tököli út 19. szám alatt található. A pályázatok beküldési határideje 2021. május 28-a, majd ennek elbírálása május 31-ig történik meg. A jelentkezéseket elektronikus úton teketik meg a humanpolitika@szigetszentmiklós.hu e-mail címen keresztül. A benyújtandó iratokról és igazolásokról, valamint az állással kapcsolatos egyéb információkról a szigetszentmiklos.hu oldalon tájékozódhatnak.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Több ezer minőségi kézimunka alapanyag  olcsón, raktárról. Válogass termékeink közül online, vagy személyesen az új taksonyi üzletünkbe! 

Az Autocarma Szerviz Kft. 20 éve áll ügyfelei rendelkezésre.

Márkafüggetlen szervizként, MINDEN márkára kiterjedő szaktudással állunk Ön segítségére is!

Kérjen ajánlatot szigetszentmiklos@autocarma.hu-n, telefonon a 06 24 515 105-ös számon vagy látogasson meg minket személyesen Szigetszentmiklóson a Gyári út 21-szám alatt.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink