Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Halott Pénz - Melletted
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Változik a közlekedés
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Változik a közlekedés
Elválasztó

Időpontváltozások a hétvégi forgalomkorlátozásban.

Május 27-től 29-ig két rendezvény miatt kell számítani a változásokra. Május 27-én nincs módosítás, tehát este 6 órától, másnap megközelítőleg délig a Kossuth Lajos utcában a Buga Iskola kapujától a Hősi Emlékműig mindkét oldalon lezárják a parkolókat, így ebben az időszakban tilos lesz megállni és parkolni ezen a területen. Május 28-án a hatóságok lezárják a Kossuth Lajos utcát az átmenő forgalom elől, amely délelőtt 11 óra helyett, már 10 órától le lesz zárva, egészen délután fél 1-ig. Ebben az időben a Petőfi utca irányába lehet majd távozni. Május 29-én, a kisvasút menetrendjének változása miatt, reggel 8 óra helyett, 9-től délután 2 óráig a Szent Erzsébet tér- Bajcsy-Zsilinkszky utca- Gyári út- Ifjúság utca útvonalon közlekedik majd a jármű. Szintén május 29-én, délután 1 óra helyett, 2 óráig lesz lezárva a Szent Erzsébet téren a Városi Könyvtár és Közösségi Ház felőli oldalon néhány parkoló. A térképen jelölve, megtekinthető a forgalom elöl elzárt útszakasz.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

Konyhák, gardróbok, előszobák, hálószobák egyedi méretű bútorkészítése. Műanyag nyílászárók gyártása, beszerelése, árnyékolás-technika vagy parkettázás.

További információt kaphat a 06-30-792-97-43-as telefonszámon, vagy a bernathbutor@gmail.com e-mail címen.
 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink