Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Változások a közlekedésben
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Változások a közlekedésben
Elválasztó

Több napos forgalomkorlátozás várható Szigetszentmiklóson.

Május 26-án és 27-én két rendezvény, a Hősök napi megemlékezés illetve a Városi Gyermeknap zajlik majd a város két pontján, ezért forgalomkorlátozásra kell számítania a lakóknak. Május 25-én, csütörtökön este 6 órától május 27-én megközelítőleg délig a Kossuth Lajos utcában a Buga iskola kapujától a Hősi Emlékműig lezárják mindkét oldalon a parkolókat, illetve ebben az időszakban tilos lesz megállni és parkolni is a területen. Május 26-án pénteken a hatóságok lezárják a Kossuth Lajos utcát az átmenő forgalom elől várhatóan délelőtt 9 és 12 óra között. Ebben az időben az utcából távozni a Petőfi utca irányába lehet. A forgalmat a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság és Szigetszentmiklós Önkormányzatának Rendvédelmi Irodája irányítja majd a Kossuth Lajos utcában. Május 27-én délelőtt 9 és délután 2 óra között a Szent Erzsébet tér – Bajcsy-Zsilinszky utca – Gyári út – Ifjúság utca útvonalon városnéző kisvonat lassíthatja a közlekedőket, emiatt a forgalomban résztvevők türelmét és megértését kérik a szervezők.Ugyanezen a napon a gépjárművek elől le lesz zárva a Szent Erzsébet téren a Városi Könyvtár és Közösségi Ház felőli oldalon néhány parkoló, illetve a Posta és a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti parkoló délután 2 óráig. További részletek a szigetszentmiklos.hu oldalon olvashatók.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Fenntartható közlekedés két keréken. Kövesd a Bringázz Szigetszentmiklós közösségi oldalait és csatlakozz a térségi eseményekhez, programokhoz. Közlekedj két keréken télen, nyáron! 

Honlap: https://www.facebook.com/bringazz.szigetszentmiklos

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink