Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. szeptember 23. szombat Tekla napja van.
Változások a közlekedésben
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Változások a közlekedésben
Elválasztó

Több napos forgalomkorlátozás várható Szigetszentmiklóson.

Május 26-án és 27-én két rendezvény, a Hősök napi megemlékezés illetve a Városi Gyermeknap zajlik majd a város két pontján, ezért forgalomkorlátozásra kell számítania a lakóknak. Május 25-én, csütörtökön este 6 órától május 27-én megközelítőleg délig a Kossuth Lajos utcában a Buga iskola kapujától a Hősi Emlékműig lezárják mindkét oldalon a parkolókat, illetve ebben az időszakban tilos lesz megállni és parkolni is a területen. Május 26-án pénteken a hatóságok lezárják a Kossuth Lajos utcát az átmenő forgalom elől várhatóan délelőtt 9 és 12 óra között. Ebben az időben az utcából távozni a Petőfi utca irányába lehet. A forgalmat a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság és Szigetszentmiklós Önkormányzatának Rendvédelmi Irodája irányítja majd a Kossuth Lajos utcában. Május 27-én délelőtt 9 és délután 2 óra között a Szent Erzsébet tér – Bajcsy-Zsilinszky utca – Gyári út – Ifjúság utca útvonalon városnéző kisvonat lassíthatja a közlekedőket, emiatt a forgalomban résztvevők türelmét és megértését kérik a szervezők.Ugyanezen a napon a gépjárművek elől le lesz zárva a Szent Erzsébet téren a Városi Könyvtár és Közösségi Ház felőli oldalon néhány parkoló, illetve a Posta és a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti parkoló délután 2 óráig. További részletek a szigetszentmiklos.hu oldalon olvashatók.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Legfrissebb húsok Szigetszentmiklóson

Hozzánk naponta minimum 4-szer hoznak friss árut, de szükség esetén 6-7 alkalommal is.

Garancia MINDEN termékre

100% pénzvisszafizetési garancia MINDEN termékünkre!
Cikis reklamáció nélkül visszafizetjük a termék vételárát vagy ha úgy gondolod kicseréljük! Ahogy TE szeretnéd!

Honlap: https://hormannelelmiszer.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/HormannSzigetszentmiklos/?locale=hu_HU

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink