Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. július 18. csütörtök Frigyes napja van.
Választási eredmények
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Választási eredmények
Elválasztó

A következő öt évben is Nagy János lesz Szigetszentmiklós polgármestere.

A jelenlegi városvezetőnek 8 kihívója volt, de érdemben csak a Fidesz-KDNP helyi frakcióvezetőjével, dr. Vántsa Botonddal volt versenyben. Nagy János az Egységben a Városért jelöltje a szavazatok 37,4 százalékát szerezte meg, míg a Fidesz-KDNP jelöltje, dr. Vántsa Botond 32,7 százalékkal lett a második. A harmadik helyen Kocsis Éva, a Miklósért Városvédő Kör Egyesület-DK-Párbeszéd-LMP-MSZP-Nép Pártján közös jelöltje végzett, a szavazatok 14 százalékával, a többi jelölt 5 százalék alatti eredményt ért el. A képviselő-testületben a Fidesz-KDNP-nek 7, az Egységben a Városért szervezetnek 5, a Miklósért Városvédő Kör egyesület és a baloldali pártok közös listájának 2 képviselője lesz, míg a Közösség a Fejlett Városért Egyesület és a Momentumnak 1 képviselője lesz a szigetszentmiklósi testületben.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Láss többet a világból! 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Dunavarsányi cég 4 műszakba kollégákat vár! 12 órás munkarend, 3 nap munka (6-18), 3 nap pihenő, 3 nap éjjeli munka (18-6), 3 nap pihenő…

Kimagasló átlagbér, bejárási támogatás. Operátorokat nettó 400.000Ft átlagbérrel és gépbeállítókat kimagasló fizetéssel felveszünk!

Jelentkezés a kupakgyar@gmail.com címen.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink