Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Heincz Gabi / Biga - All Right
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Válaszolt az Önkormányzat
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Válaszolt az Önkormányzat
Elválasztó

Online egyeztettek. 

Dunavarsány Város Önkormányzata partnerségi egyeztetést indított Dunavarsány lakossága, civil és gazdálkodó szervezetei, vallási közösségek, környezetvédelmi egyesületek és egyéb érdekelt partnerek részére, amelynek keretében online formában egyeztettek a város településrendezési eszközeinek felülvizsgálatáról és módosításáról. A partnerségi egyeztetés során az érintettek 2021. április 29-ig a véleményezési anyaggal kapcsolatban kérdéseket, észrevételeket tehettek, véleményt formálhattak, amelyekre az Önkormányzat illetékesei válaszoltak. A partnerségi egyeztetés minden dokumentuma, határozatok, tervek, az érintettek kérdései és az illetékesek válaszai időrendi sorrendben megtalálhatók a városi honlap jobb oldali sávjában a közérdekű linkek cím alatt, partnerségi egyeztetés néven.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 104, 2314

Több ezer minőségi kézimunka alapanyag  olcsón, raktárról. Válogass termékeink közül online, vagy személyesen az új taksonyi üzletünkbe! 

Konyhák, gardróbok, előszobák, hálószobák egyedi méretű bútorkészítése. Műanyag nyílászárók gyártása, beszerelése, árnyékolás-technika vagy parkettázás.

További információt kaphat a 06-30-792-97-43-as telefonszámon, vagy a bernathbutor@gmail.com e-mail címen.
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink