Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. december 11. hétfő Árpád napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
Ünnepélyes átadó 
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Ünnepélyes átadó 
Elválasztó

Állami támogatásból fejlődhetett a halásztelki Molar Chemicals Kft.

A Magyar Állam fontos feladatának találja, hogy biztosítsák a betegellátás eszközeit és támogassák azokat a vállalkozásokat, amelyek magyar gyártóként szállítanak nélkülözhetetlen termékeket kórházakba, rendelőintézetekbe, ezért is volt kiemelkedő esemény, hogy június 29-én Halásztelken a Molar Chemicals Kft. beruházásának átadása, mivel ezzel is a biztonságos ellátást valósíthatják meg, mondta el rádiónknak Varga Mihály, pénzügyminiszter. Hozzátette, az Egészségipari támogatási program keretéből 700 millió forinttal járult hozzá a vállalat a csaknem 900 millió forintos beruházásához.

Az egészségügy fejlesztése kiemelt szerepet kap. Varga Mihály hozzátette, a program 57 cég 83 fejlesztéséhez járult hozzá 68 helyszínen, és csaknem 5700 munkahely létrejöttét vagy megtartását segítette, 86 milliárd forint összértékű egészségipari projekt megvalósulását támogatja 67 milliárd forinttal.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink