Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kowalsky Meg A Vega - Amilyen hülye vagy, én úgy szeretlek
Naptár ikon
2021. május 17. hétfő Paszkál napja van.
Újranyitás 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Újranyitás 
Elválasztó

Személyesen is lehet ügyeket intézni.

Skultéti László, az Aries Kft. környezetgazdálkodási egység helyettes vezetője rádiónknak elmondta, az újranyitás első lépcsőfoka azt eredményezte, hogy a társaság ügyfélszolgálati irodái újra tárt kapukkal várják az ügyfeleket. Hozzátette, korábban kizárólag interneten keresztül lehetett a hivatalos ügyekben eljárni. A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása és a munkavállalók egészsége érdekében, jelenleg kizárólag előzetes bejelentkezéssel lehet a cég mindegyik ügyfélszolgálati irodájába belépni, tette hozzá Skultéti László. Gyorsabb ügyintézés. Skultéti László elmondta, az ügyfélszolgálati irodák mellett az átrakó-állomás is üzemel. Az eseti jelleggel keletkezett hulladékok fogadása már a tavalyi évben is sokkal gördülékenyebben működött, hiszen a lemért mennyiség után a számlát is helyben tudták átvenni a lakók. Ez idén sem változott, tehát a szolgáltatások elkülönítésével, sokkal több ügyféllel tudnak foglalkozni egyszerre egy időben, tette hozzá a környezetgazdálkodási egység helyettes vezetője.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

A Gastland M0 Hotel az egyedi igényeket és a különleges elképzeléseket is megvalósítja. Legyen az legénybúcsú, lánybúcsú, évfordulós születésnap, házassági évforduló, osztálytalálkozó vagy ballagás. 

Ha 2021-ben nagy eseményt tervez, ne tétovázzon árajánlatot kérni....

Barkács felszerelések: csavarok, tiplik, Fiskars, Rothenberger szerszámok és Einhell gépek…

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8-tól délután 5-ig; szombaton: 8-tól délig…

Vas Műszaki Bolt; Szigetszentmiklóson, a Gyári út 17-szám alatt!!! A Sarkon…
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink