Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kelenföld - Hosszú napok, rövid éjszakák
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Újra találkoznak a cserkészek
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Újra találkoznak a cserkészek
Elválasztó

Az édesanyákat köszöntik. 

Tavaly nyáron volt alkalmuk legutóbb közös programot szervezniük a dunavarsányi cserkészeknek. A járványhelyzetben bevezetett tiltások miatt a gyermekeknek sem szervezhettek programokat, így csak online formában tarthatták egymással a kapcsolatot. Az enyhítéseknek köszönhetően azonban már május 2-án, vasárnap találkozhatnak egymással a cserkészek. Nagyné dr. Csobolyó Eszter a helyi cserkészparancsnok, a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy vasárnap immár nyitva lesz a református templom és várják a gyerekeket az anyák napi Istentiszteletre. 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink