Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 19. szerda Gyárfás napja van.
Újra Legsportosabb Család Vetélkedő Dunavarsányban
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Újra Legsportosabb Család Vetélkedő Dunavarsányban
Elválasztó

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg a Dunavarsány Legsportosabb Családja versenyt a Városnapok keretein belül. Az esemény a szervezők szándékai szerint sokkal inkább a sport, a mindennapi testmozgás népszerűsítéséről szól, mint versengésről. 

Most is, ahogy az előző években, Dunavarsány sportegyesületei, a focisták, kézilabdázók, karatésok, capoeirások, jógázól, jump fitesek, RG-sek, rúdsportolók és táncosok kitelepülnek a Dunavarsányi Torna Egylet pályájára, és bármelyik vagy mindegyik sportot ki lehet próbálni, akár csak úgy, akár versenyezve a többi családdal. Az érdeklődés mindig nagy, a szervezők sok érdeklődőkre számítanak, és remélik, hogy az ismerkedésnek tartós kapcsolat lesz az eredménye. A sport fontosságáról beszélt Szűcs Tamás, a kétszeres győztes családfő is.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink