Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. december 08. csütörtök Mária napja van.
Újabb segítség Kárpátaljára
Elválasztó
Hírek » Tököl » Újabb segítség Kárpátaljára
Elválasztó

Bunkerépítésre fordítják a befolyt összeget.

A szomszédos Ukrajnában zajló háború kitörése óta Tököl város önkormányzata több módon is segítette a kárpátaljai települések boldogulását. A tavasszal egy jótékonysági koncert is szerveződött a településen, ahol 1 millió forint összegű adomány gyűjt össze. Ennek átadása a napokban megtörtént. Csurcsia István szervező, a Pénzügyi, Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Ügyrendi Bizottság tagja az önkormányzat nevében átadta a befolyt adományt Váradi Attilának, a kárpátaljai Nagydobronyi kistérség képviselőjének. A pénzbeli támogatásból a szeptemberi iskolakezdésre készülnek Nagydobronyban, hiszen a kistérségben csak azok az oktatási intézmények nyithatják meg kapuikat a diákok előtt, amelyek rendelkeznek óvóhellyel. Váradi Attila, a Lakihegy Rádiónak elmondta, ha a légvédelmi szirénák megszólalnak, akkor a gyermekeket biztonságos helyen kell tudniuk. Hozzátette azt is, hogy a helyiek alkalmazkodnak a kialakult helyzethez, és napi szinten követik a távolban történő események alakulását, de nagyon sokan már eljöttek Magyarországra.

 

Fotó: (Facebook - Tököl: tények, közügyek)

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Ügyeleti díj nélkül, reggel 8-tól este 8–ig, vasárnap reggel 9-től este 7-ig tart nyitva!

Tököl, Hermina út 1-3. A Tesco főbejáratánál!

Natura Gyógyszertár - A Jövő Patikája!

https://www.facebook.com/naturagyogyszertar

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink