Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 28. csütörtök Hajnalka napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Családban marad! Lakihegy Rádió
Újabb segítség Kárpátaljára
Elválasztó
Hírek » Tököl » Újabb segítség Kárpátaljára
Elválasztó

Bunkerépítésre fordítják a befolyt összeget.

A szomszédos Ukrajnában zajló háború kitörése óta Tököl város önkormányzata több módon is segítette a kárpátaljai települések boldogulását. A tavasszal egy jótékonysági koncert is szerveződött a településen, ahol 1 millió forint összegű adomány gyűjt össze. Ennek átadása a napokban megtörtént. Csurcsia István szervező, a Pénzügyi, Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Ügyrendi Bizottság tagja az önkormányzat nevében átadta a befolyt adományt Váradi Attilának, a kárpátaljai Nagydobronyi kistérség képviselőjének. A pénzbeli támogatásból a szeptemberi iskolakezdésre készülnek Nagydobronyban, hiszen a kistérségben csak azok az oktatási intézmények nyithatják meg kapuikat a diákok előtt, amelyek rendelkeznek óvóhellyel. Váradi Attila, a Lakihegy Rádiónak elmondta, ha a légvédelmi szirénák megszólalnak, akkor a gyermekeket biztonságos helyen kell tudniuk. Hozzátette azt is, hogy a helyiek alkalmazkodnak a kialakult helyzethez, és napi szinten követik a távolban történő események alakulását, de nagyon sokan már eljöttek Magyarországra.

 

Fotó: (Facebook - Tököl: tények, közügyek)

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink