Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2024. február 22. csütörtök Gerzson napja van.
Új ügyeleti rendszer
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Új ügyeleti rendszer
Elválasztó

Lakossági fórum lesz Dunaharsztin az új ügyleti rendszer változásairól.

Mint arról korábban beszámoltunk, február 1-től Pest vármegyében is átalakult az ügyeleti rendszer. Február 7-én, szerdán, Dunaharsztin egy lakossági fórum keretében Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője válaszol majd a felmerülő kérdésekre. Az ügyeleti rendszer átalakítása miatt az ellátás február 1-től a szigetszentmiklósi Határ úton lesz elérhető minden térségben élő számára. Hazay Tímea, a Dunaharaszti Város Önkormányzatának kommunikációs munkatársa rádiónknak elmondta, bár az esemény néhány nappal az új rendszer elindulása után lesz, ennek ellenére számos, a lakosság számára nyitott kérdés megválaszolására lesz lehetőség.

Kép forrása: Dunaharaszti város hivatalos közösségi oldala

A Süss fel Nap! című reggeli műsorban készített teljes interjú itt meghallgatható:

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink