Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 19. szerda Gyárfás napja van.
Új színtéren a Dunaharaszti KEF
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Új színtéren a Dunaharaszti KEF
Elválasztó

Nemrégiben egy kis ünnepség keretében megnyitott Dunaharaszti új ifjúsági közösségi tere, a Gyere Be Ház. A Területi Gondozási Központ régi székhelye minimális felújtással alkalmassá tehető volt erre az ifjúságvédelmi célra. A Gyere Be Ház olyan hely, ahol a fiataloknak lehetősége van kilépni az online világból, ahol minőségi időt tölthetnek el egymással és elhivatott szakemberekkel akár egyénileg vagy csoportfoglalkozások keretein belül. Az ifjúsági színtér koordinátora Hamar János, a Dunaharaszti Kábítószerügyi Egyeztető Fórum munkatársa.

A KEF szakmai fórumot, információs teret kínál pedagógusoknak, szülőknek, ifjúságvédelmi szakembereknek, szociális munkásoknak, drogprevencióval, kamaszokkal foglalkozóknak. Számos társadalmi kutatás szól arról, hogy halasztást nem tűrő módon cselekedni kell a gyermekek belső biztonságérzetének növelése érdekében. Ezt a megállapítást a város olyan szakemberei is alátámasztják, akik napi szinten foglalkoznak a 12-18 év közötti korosztállyal.
Az ifjúság mentális jólétéért felelősséget érezve a Dunaharaszti KEF elhivatott tagjai folyamatosan dolgoznak a KEF stratégia megalkotásáért, melynek első lépése a közösségteremtés, a „valahová tartozás” érzésének kialakítása lenne a fiatalokban. Ehhez szükség volt egy közösségi házra, ahol hetente 4 órán át őket megértő, rájuk figyelő, érzelmileg elérhető felnőttek részvételével közösségi elfoglaltságok, beszélgetések lehetőségét tudják biztosítani a számunkra. Az egyes alkalmakra meghívott vendégek olyan témákat hoznak el számukra, amelyek a mindennapos függőséget okozó tevékenységek helyett jó mintaként szolgálhatnának az életükben. Dr. Válóczi-Hirják Gabriella, Dunaharaszti aljegyzője a Haraszti aktuális című, dunaharaszti önkormányzati híradónak beszélt erről, amely teljes terjedelmében megtekinthető a város YouTube csatornáján.
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink