Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Új színtéren a Dunaharaszti KEF
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Új színtéren a Dunaharaszti KEF
Elválasztó

Nemrégiben egy kis ünnepség keretében megnyitott Dunaharaszti új ifjúsági közösségi tere, a Gyere Be Ház. A Területi Gondozási Központ régi székhelye minimális felújtással alkalmassá tehető volt erre az ifjúságvédelmi célra. A Gyere Be Ház olyan hely, ahol a fiataloknak lehetősége van kilépni az online világból, ahol minőségi időt tölthetnek el egymással és elhivatott szakemberekkel akár egyénileg vagy csoportfoglalkozások keretein belül. Az ifjúsági színtér koordinátora Hamar János, a Dunaharaszti Kábítószerügyi Egyeztető Fórum munkatársa.

A KEF szakmai fórumot, információs teret kínál pedagógusoknak, szülőknek, ifjúságvédelmi szakembereknek, szociális munkásoknak, drogprevencióval, kamaszokkal foglalkozóknak. Számos társadalmi kutatás szól arról, hogy halasztást nem tűrő módon cselekedni kell a gyermekek belső biztonságérzetének növelése érdekében. Ezt a megállapítást a város olyan szakemberei is alátámasztják, akik napi szinten foglalkoznak a 12-18 év közötti korosztállyal.
Az ifjúság mentális jólétéért felelősséget érezve a Dunaharaszti KEF elhivatott tagjai folyamatosan dolgoznak a KEF stratégia megalkotásáért, melynek első lépése a közösségteremtés, a „valahová tartozás” érzésének kialakítása lenne a fiatalokban. Ehhez szükség volt egy közösségi házra, ahol hetente 4 órán át őket megértő, rájuk figyelő, érzelmileg elérhető felnőttek részvételével közösségi elfoglaltságok, beszélgetések lehetőségét tudják biztosítani a számunkra. Az egyes alkalmakra meghívott vendégek olyan témákat hoznak el számukra, amelyek a mindennapos függőséget okozó tevékenységek helyett jó mintaként szolgálhatnának az életükben. Dr. Válóczi-Hirják Gabriella, Dunaharaszti aljegyzője a Haraszti aktuális című, dunaharaszti önkormányzati híradónak beszélt erről, amely teljes terjedelmében megtekinthető a város YouTube csatornáján.
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

20 évesek lettünk! Havonta 20 féle terméket kínálunk akciós áron!

Láttad már az aktuális akciókat? Nézd meg őket a webshopunkon!

20 éves a cégünk! Egész évben 20 terméket kínálunk akciós áron, és ezeket havonta cseréljük. Nézz be hozzánk és ünnepelj velünk! Rendelj akár online a webshopunkon!

Részletekért látogass el honlapunkra:

https://bauplaza.hu/

BAUplaza! Az építkezők áruháza!

Az igazi kenyérnek lelke van. Friss illata, ropogós héja és különleges íze olyan élményt nyújt, amit ma már kevesen ismernek. Napról napra azért dolgozunk, hogy ezt az elfeledett élményt újra visszahozzuk a hétköznapokba.

Mindent, amit teszünk, egyetlen célt szolgál: A múlt értékeit megőrizve egy fenntartható jövőt építeni, ezért a generációkon átívelő tradíciót és a hagyományos receptúrát ötvözzük a modern, környezetkímélő előállítási technológiával.

Célunk, hogy visszahozzuk az igazi kenyér élményét a mindennapokba, és valódi értéket teremtsünk elsilányodó világunkba.

Honlap: https://gerepekseg.hu/

Telefonszám: +36 24 514 485

A Fakanál régi helye megújult, Hárosi Misi Bácsi megnyitotta Szigetszentmiklóson a Pizzériáját. 

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink