Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. október 07. péntek Amália napja van.
Új plébános Dunaharasztiban
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Új plébános Dunaharasztiban
Elválasztó

28 év szolgálat után Láng András atya leköszönt Dunaharaszti plébánosi tisztjéről, vele együtt pedig két másik egyházfi is távozott. Mikor András atya Dunaharasztiba került, az egyházközség hitéletét újra kellett szerveznie. A Szent István-templom teljes körű felújítása 2004-re készült el, gyönyörű park is létesült a templom körül. Láng András kanonok-plébános papi szolgálatának 50 éves jubileumát 2019-ben ünnepelte az egyház és a város közössége. Dr. Szalay László, Dunaharaszti polgármestere a Haraszti aktuális című, dunaharaszti önkormányzati híradóban, amely teljes terjedelmében megtekinthető a város YouTube csatornáján beszélt András atyáról.

András atya utódja, Dr. Sztankó Attila Gödöllőről érkezett. Az új lelkipásztor Kárpátalján, Ungváron nevelkedett, az általános és a középiskola tanulmányait otthon, a szemináriumit pedig a gyulafehérvári főiskolán végezte, s mivel akkor csatolták a főiskolát a Lateráni Pápai Egyetemhez, lehetőséget kapott arra, hogy ott folytassa a tanulást. Ezután zenei és biblikus tanulmányokat folytatott a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karán. Eközben kezdett tanítani a Budapesti Kántorképzőben liturgikát, majd hittant. A doktori képzéssel párhuzamosan végezte az Országos Cecília Egyesület Karnagyképzőjét is. Doktori disszertációját liturgikából írta, közben pedig az Essen-Werdeni Folkwang Universität der Künste gregorián intézetében folytatta tanulmányait.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Az Új-Ház Centrumban szinte minden kapható, ami az építkezéshez, felújításhoz kellhet…

 Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft. Tököl és Szigetcsép között.  

info@baustar98kft.hu

https://www.baustar98kft.hu/

https://www.facebook.com/baustar98kft

 

Tökölön a Piac téren, a Papír-Irószer-Irodaszer üzlet várja kedves vásárlóit.

Fénymásolási, nyomtatási (Fotó nyomtatás is) lehetőségek.

Várunk mindenkit szeretettel!

 

+36 70 627 3515

indigopapirtokol@gmail.com

https://www.facebook.com/indigopapirtokol

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink
Lakihegy Rádió - MyOnlineRadio.hu