Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 21. vasárnap Konrád napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Slágeremlékek ismétlés Lakihegy Rádió
Új bölcsőde épült Halásztelken
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Új bölcsőde épült Halásztelken
Elválasztó

Jövő év januárjában megnyitja kapuit a Halásztelki Emberpalánta Családi Bölcsőde.

Az új oktatási intézmény hivatalos közösségi oldalán azt írják, hogy kis csoportokat indítanak, maximum 8 fős létszámmal, családias légkör és személyre szabott gondozás várja a gyerekeket, a professzionális infrastruktúra pedig biztosítja azt, hogy a rájuk bízott gyerekeket a szülők biztonságban tudják és megfelelő környezetük legyen a fejlődésükhöz. A Csoportszobák háromméteres belmagassággal és hatalmas ablakokkal rendelkeznek, a nyugodt alvást pedig redőnyök biztosítják. Rengeteg játék várja a gyerekeket, amelyek döntő többsége fából készült, mivel nagy hangsúlyt helyeznek a környezetvédelemre. Közel 400 négyzetmérés udvar és a hozzá tartozó 60 négyzetmérés fedett terasz biztosítja a kültéri szórakozást. A szülők részére parkoló és bicikli tároló is készült. A bölcsőde Halásztelek északi részen a Mensáros László utca sarkán helyezkedik el. A szolgáltatás 2024. január hónapjában indul, folyamatos beszoktatással.

Kép forrása: Emberpalánta Családi Bölcsőde Halásztelek hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink