Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Történelmi jelentőségű látogatás 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Történelmi jelentőségű látogatás 
Elválasztó

Szigetszentmiklósra látogatott Szijjártó Péter.

Május 10-én, pénteken a Városi Könyvtár és Közösségi Házban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter volt a vendég. A tárcavezető rádiónknak úgy fogalmazott, a kínai elnök és 400 tagú delegációjának háromnapos látogatását több szempontból is történelmi jelentőségűnek nevezte. Mint azt elmondta, a szomszédos háborús helyzetben a béketábor legnagyobb és legerősebb vezetőjét fogadhattuk hazánkban, hiszen Kína egyértelműen kiáll a béke fontossága mellett. Továbbá a magyar gazdaság fejlődése szempontjából fontos megállapodásokat kötöttek, tette hozzá Szijjártó Péter. Kína kiemelkedő világgazdasági pozíciója hatással lehet Magyarországra is, hiszen a tárgyalásoknak köszönhetően a magyar gazdaság is fejlődhet, ami a lakosság előnyeit szolgálja majd, hangsúlyozta.

A Mozaik című műsorban készített teljes interjú itt meghallgatható:

 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink