Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Több jut idén a civil szervezeteknek
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Több jut idén a civil szervezeteknek
Elválasztó

Több pénz jut az idei költségvetésből a civil szerevezeteknek és a sportegyesületeknek, mondta el Dr. Szalay László, a város polgármestere a Haraszti aktuális című, dunaharaszti önkormányzati híradónak, amely teljes terjedelmében megtekinthető a város YouTube csatornáján.

A város pénzügyi helyzete stabil, az önkormányzat eleget tud tenni mind a kötelező, mind az önként vállalt feladatainak. Továbbra is magas színvonalon biztosítja az intézmények és szakfeladatok, a bölcsődék, óvodák, család- és gyermekjóléti szolgálat, idősek nappali otthona, művelődési ház, könyvtár, polgármesteri hivatal, Laffert Kúria, Gyere Be Ház, Városi Sportcsarnok, Bezerédi Sportpark, köztemető, közutak, csapadékvíz-elvezető rendszerek, parkok, játszóterek, közvilágítás, helyi tömegközlekedés, alapfokú egészségügyi és szociális ellátás, orvosi rendelők, közbiztonság helyi feladatai működtetését. Folytatja az önkormányzat az önként vállalt feladatait, így az egészségügyi szűrővizsgálatokat, a rendőrség, tűzoltóság, a civil szervezetek, egyházak, sportegyesületek támogatását.
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink