Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. július 18. csütörtök Frigyes napja van.
Tavaszi lakossági zöldhulladék gyűjtés
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Tavaszi lakossági zöldhulladék gyűjtés
Elválasztó

2024. április 27-én és 28-án, szombaton és vasárnap szállítják el a tavaszi kerti munkák során feleslegessé vált zöldhulladékot Dunavarsányban.

A hulladék szállító autók mindkét napon reggel 5:00 órakor indulnak és meghatározott túraterv szerint haladnak. Kérjük az ingatlantulajdonosokat és bérlőket, hogy az összegyűjtött leveleket, füvet a gyűjtést megelőző nap zsákokban helyezzék ki rendezetten az ingatlanjaik elé, de a zsákok súlya ne haladja meg a 20kg-ot. Az ágakat maximum 1,5 méteres darabokra vágják és kötözzék össze hagyományos spárgával. A kötegeket szintén a gyűjtést megelőző nap helyezzék ki ingatlanjaik elé.  Fontos, hogy az ágas-bogas, vagy a kötegelés nélkül kihelyezett fát, valamint a 15 centiméternél vastagabb ágakat a szolgáltató nem szállítja el. A tavaszi zöldhulladék gyűjtés pontos rendjéről a dunavarsany.hu oldalon tájékozódhatnak.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szigetszentmiklósi szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

A Gastland M0 Étterem, Hotel, és Konferenciaközpont Budapest közelében az M0-ás autóút 19. kilométernél a Csepel, Szigetszentmiklós lehajtónál található. A hotel 40 légkondicionált, tv-vel, telefonnal, minibárral felszerelt szobával rendelkezik.

A szállodához tartozó Frézia a’la carte étteremben és az önkiszolgáló „All you can eat” étteremben magyaros és nemzetközi ételekből választhatnak.

A szálláson és a vendéglátáson kívül különböző méretű rendezvénytermekkel rendelkezünk, ahol 10-200 főig biztosítunk helyet céges rendezvényeknek, konferenciáknak, családi eseményeknek, esküvőknek.

https://www.gastlandhotelek.hu/hu/m0/

https://www.gastlandbisztrok.hu/hu/m0/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Térjen be a PR-TELECOM Szigethalmi irodájába!

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

"Közelebb a világhoz, közelebb egymáshoz!"

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink