Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kelenföld - Hosszú napok, rövid éjszakák
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
A szülőknek jelezniük kell a távolmaradást
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » A szülőknek jelezniük kell a távolmaradást
Elválasztó

A felelősség is a családoké. 

Az iskola felső tagozatán is jelenléti oktatással folytatódik a tanítás. Online és hibrid oktatásra a továbbiakban nincs lehetőség. A felsős tanulók járványügyi helyzet miatti távolmaradása is a szülő, az igazgatónak címzett, kérelme alapján lehetséges. Ebben az esetben a szülő felelőssége, a KRÉTA felületén megosztott tananyag segítségével, gyermeke előrehaladását biztosítani – tájékoztatta a szülőket a dunavarsányi Árpád Fejedelem Általános Iskola vezetése. Az intézményben a járványügyi előírások - a jogszabályok értelmében - továbbra is életben maradnak, vagyis kötelező a maszkviselés, a lázmérés és a kézfertőtlenítés, emellett pedig csak az iskola közösségének tagjai léphetnek be az intézmény épületeibe. A nevelési-oktatási intézményeket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató tanuló látogathatja. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés áll fenn. Szülői értekezleteket csak online szervez az intézmény, amelynek tanulói maximum egynapos osztálykiránduláson vesznek majd részt. 
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Reálsziget Üzletek:

Budapest. XXI. Szent István u. 288.

Szigethalom. Kossuth L. u. 11.

Dunavarsány. Vasút sor 22.

Taksony. Wesselényi u. 34.

Tököl. Kölcsey u. 5.

Több ezer minőségi kézimunka alapanyag  olcsón, raktárról. Válogass termékeink közül online, vagy személyesen az új taksonyi üzletünkbe! 

Konyhák, gardróbok, előszobák, hálószobák egyedi méretű bútorkészítése. Műanyag nyílászárók gyártása, beszerelése, árnyékolás-technika vagy parkettázás.

További információt kaphat a 06-30-792-97-43-as telefonszámon, vagy a bernathbutor@gmail.com e-mail címen.
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink