Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. július 18. csütörtök Frigyes napja van.
Szórakozz Ráckevén! 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Szórakozz Ráckevén! 
Elválasztó

Több programlehetőséget is kínál Ráckeve ezen a hétvégén.

Idén 24. alkalommal, június 15-én, szombaton rendezik meg a Kevefesztet. Az országos folklórprogramok között meghatározó szerepet tölt be az Országos Nemzetiségi Fesztivál és Gasztronómiai Napok, ahol a Magyarországon élő nemzeti és etnikai kisebbségekhez tartozó együttesek táncaival, hagyományaival találkozhatnak a látogatók. Gere Ágnes, a Kis- Duna mente TDM Nonprofit Kft. szigetszentmiklósi irodájának vezetője rádiónknak elmondta, 13 nemzetiség 13 előadás, 12 borász, és több mint 20 különböző étel várja az érdeklődőket. A részletes programok a kisdunamente.hu oldalon olvashatók. Hozzátette, egy másik program is várja az érdeklődőket, az Árpád Múzeum, valamint a Hadtörténeti Intézet és Múzeum közös kiállítást készít Egy ráckevei huszár Napóleon seregei ellen címmel. Az időszaki tárlat helyszíne a ráckevei Árpád Múzeum Kossuth Lajos utcai épülete, valamint a vele egy utcában lévő Keve-Galéria lesz. A kiállítás középpontjában a napóleoni háborúk, a 18–19. századi Ráckeve, valamint Horváth Nepomuki János huszárkapitány életének és emlékezetének bemutatása áll, hangsúlyozta.

Kép forrása: kisdunamente.hu

A Süss fel Nap! című műsorban készített teljes interjú itt meghallgatható:

 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Porsche Inter Auto Hungaria

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Dunavarsányi cég 4 műszakba kollégákat vár! 12 órás munkarend, 3 nap munka (6-18), 3 nap pihenő, 3 nap éjjeli munka (18-6), 3 nap pihenő…

Kimagasló átlagbér, bejárási támogatás. Operátorokat nettó 400.000Ft átlagbérrel és gépbeállítókat kimagasló fizetéssel felveszünk!

Jelentkezés a kupakgyar@gmail.com címen.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink