Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. november 29. kedd Taksony napja van.
Szigetszentmiklós büszkesége 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Szigetszentmiklós büszkesége 
Elválasztó

Nemzetközileg is elismert a Szigetszentmiklósi Városi sportcsarnok.

Így fogalmazott rádiónknak Nagy János, polgármester, aki büszkén emelte ki, hogy az ország számos területéről kap visszajelzéseket, a településvezetők, sportolók, magánszemélyek is dicsérik a csarnokot, legyen szó sport- vagy kulturális eseményről, szívesen emlékeznek itt töltött idejükre, és szívesen térnének vissza a városba. A város első embere hálával említette elődeit, akik létrehozták azt az intézményt, melyben ma is gyermekek százai kezdik meg sportéletüket, fiatalok búcsúznak iskolájuktól szalagavatókon, és lakosok ezrei ünnepelhetnek és szórakozhatnak igényes, modern környezetben. Hozzátette, a sportcsarnok amellett, hogy könnyen megközelíthető helyen van, minden adottsága meg van ahhoz, hogy országos vagy akár nemzetközi versenyeket is tudjanak tartani a sportegyesületek. Kiemelte, emellett pedig rendezvénycsarnokként is funkcionál, ahol nagyon sok korábbi eseményen vehettek részt a szigetszentmiklósiak.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink
Lakihegy Rádió - MyOnlineRadio.hu