Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: ByeAlex és a Slepp - Emlékszem (radio)
Naptár ikon
2021. május 17. hétfő Paszkál napja van.
Szépülő települések 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Szépülő települések 
Elválasztó

Támogatást nyújt a kormány.

Bóna Zoltán, Fideszes országgyűlési képviselő a Lakihegy rádiónak elmondta, Szigetszentmiklós mellett több település templomai is támogatást kapnak a felújítási munkálatokhoz. Hozzátette, a felajánlás összege több mint 100 millió Forint csak a környező városokban található nyolc egyházközség részére. Összességében közel 2000 templom felújításáról döntött a kormány, mely nem csak a térség fejlesztése miatt fontos, hanem a lakóközösség részére is kedvező hatást gyakorol, tette hozzá Bóna Zoltán. A térség több temploma is megújulhat. Bóna Zoltán elmondta, a támogatás révén Szigetszentmiklós két református temploma, az Újvárosi és a Kossuth utcai mellett, Százhalombattán, Halásztelken, Szigetcsépen, Majosházán és Szigethalmon is több templomot újítanak fel a közeljövőben. Hozzátette, a támogatás pontos összege 101 millió Forint. A gyülekezetek vezetői megkapták a tájékoztatást, így a támogatási szerződés aláírása után megkezdődhet a kivitelezés. Tehát a fejlesztések várhatóan néhány hónapon belül el is kezdődhetnek, tette hozzá a Fideszes országgyűlési képviselő.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink