Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. november 29. kedd Taksony napja van.
Szennyvíz-rákötési tilalom Dunaharasztiban
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Szennyvíz-rákötési tilalom Dunaharasztiban
Elválasztó

Dunaharaszti szennyvíztisztító-telepe elöregedett és elavult, emiatt további plusz szennyvízmennyiséget nem tud befogadni, így a település képviselőtestületének szennyvíz-rálötési tilalmat kellett elrendelnie, ami gyakorlatilag az új építéseket ellehetetleníti. A tilalom azokra a jövőbeni építkezésekre vonatkozik, amelyek még nem kapták meg az építési engedélyt, mondta el Fényes István, a Városfejlesztési, Közbiztonsági és Környezetvédelmi Bizottság elnöke.

A tilalom alól vannak, lehetnek kivételek, ezeket kérelem alapján egyénileg bírálja el az önkormányzat. Fényes István arra a kérdésre nem tudott válaszolni, hogy mikorra oldódik meg a probléma, hiszen egy ilyen felújítás és kapacitásbővítés több milliárdos költséget jelent, amit a város csak támogatással tudna finanszírozni. Amíg nem nyílik meg tehát egy pályázati lehetőség, nincs mód az előrelépésre.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink
Lakihegy Rádió - MyOnlineRadio.hu