Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 19. szerda Gyárfás napja van.
Sportos Majális 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Sportos Majális 
Elválasztó

Lehet még jelentkezni a Miklósi Majális élő csocsó programjára.

Ezt mondta el rádiónknak Lázár Gergő, az eseményt szervező Városi Könyvtár és Közösségi Ház igazgatója. Hozzátette, előnevezésre is volt lehetőség, azonban azoknak, akik lemaradtak vagy meggondolták magukat, a helyszínen is lesz még lehetőség jelentkezni az élő csocsóra. Kiemelte, a játék ötletét a korábban minden évben megszervezett kispályás focibajnokság adta. Lázár Gergő hozzátette, a Kéktó3próba során pedig 3 helyszínen és 3 különböző feladatot kell teljesíteniük a résztvevőknek. Ez a játék kifejezetten a gyermekeknek szól, emelte ki a főszervező.

Kép forrása: Miklósi Majális hivatalos eseménye

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink