Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. december 11. hétfő Árpád napja van.
Sikeres sportnap a Bezerédiben
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Sikeres sportnap a Bezerédiben
Elválasztó

Az időjárás miatt az eredeti tervekhez képest egy héttel később, szeptember 30-án, szombaton került sor a Mozdulj ki! Próbáld meg! Játékos sportnap és sportágbemutatóra Dunaharasztiban, a Bezerédi Sportparkban és a Sport-szigeten. A rendezvényt Dunaharaszti Város Önkormányzata, a DV Kft., a Dunaharaszti Nádor Lakóövezetért Közhasznú Egyesület és a Dunaharaszti Munkás Testedző Kör szervezte.

A Sportnap reggelén bemelegítő zenés tornát tartott Katus Attila aerobik oktató, majd kezdődtek a vidám sportversenyek, melyek során 7-7 pecsétet kellett szerezni a játékosoknak, hogy bizonyítsák, részt vettek az egyes próbákon. Vetélkedők várták a mozogni vágyókat, futás, szlalom kerékpárral, kismotorral, babakocsival, kötélhúzás, célba dobás, ugrálókötelezés, zsákbanfutás, hullahoppozás, labdavezetés szerepelt a feladatok között. A délutáni sportágbemutató és pecsétszerző játékok során nyolc sportágat próbálhattak meg a résztvevők, az asztaliteniszt, birkózást, karatét, kézilabdát, kosárlabdát, labdarúgást, teniszt és sárkányhajózást. A délután folyamán a DMTK élő sakk-, valamint sakkszimultán-bemutatót tartott, az érdeklődők beülhettek az egyesület rally versenyautójába is.
Több mint 140 fő regisztrált a vetélkedőkre, nekik drukkolt a Sportnapra kilátogató közönség, így együtt közel 400-an voltak a szombati rendezvényen. Akik összegyűjtöttek délelőtt és délután is a 7-7 pecsétet, azok részt vehettek a sorsoláson, ahol nyereményeket ajándékoztak a szervezők, híres sportolók, sportvezetők, csapatok aláírásával ellátott mezeket, sportszereket lehetett nyerni. A fődíj az idei budapesti, augusztusi Atlétikai Világbajnoksághoz kapcsolódó ajándékcsomag volt.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Legfrissebb húsok Szigetszentmiklóson

Hozzánk naponta minimum 4-szer hoznak friss árut, de szükség esetén 6-7 alkalommal is.

Garancia MINDEN termékre

100% pénzvisszafizetési garancia MINDEN termékünkre!
Cikis reklamáció nélkül visszafizetjük a termék vételárát vagy ha úgy gondolod kicseréljük! Ahogy TE szeretnéd!

Honlap: https://hormannelelmiszer.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/HormannSzigetszentmiklos/?locale=hu_HU

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink