Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Rövid a határidő! 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Rövid a határidő! 
Elválasztó

Néhány napunk van az adóbevallásokat jóváhagyni.

Salgó Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pest Vármegyei Megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense elmondta, az idei már a hetedik év, amikor a NAV automatikusan elkészíti az adózók személyi jövedelemadó bevallását. Hozzátette, idén 5,6 millió adózónak készítették el a bevallás tervezetét. Ezt május 22-én éjfélig nézhetik át a szigetszentmiklósiak is és egészíthetik ki az ügyfélkapun keresztül. Kiemelte, aki nem tesz semmit, annak a határidő lejárta után bevallássá válik a tervezete, azonban az egyéni vállalkozóknak, őstermelőknek és az áfás magányszemélyeknek mindenképpen ki kell egészítenie a tervezetet, melyet a beadási határidőn túl, még 15 napon belül megtehetnek. Salgó Attila azt is elmondta, a tb és adótartozásokra 500.000 Ft alatt van lehetősége a pótlékmentes részletfizetésre. Ennek egy kritériuma van, hogy május 22-ig az első részletet be kell fizetnie az adózónak, emelte ki a sajtóreferens.

Kép forrása: szigetszentmiklos.hu

A Süss fel Nap! című reggeli műsorban készített teljes interjú itt meghallgatható:

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az egyedi bútor készítésénél a tervezéstől a kivitelezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk, tehát a szolgáltatás tartalmazza a helyszíni felmérést, a tervezést, az árajánlat elkészítését, a bútor anyag- és munkadíját, a szállítást és beszerelést. Igény szerint belsőépítészeti, lakberendezési tanácsadást is nyújtunk, amelyet ki tudunk egészíteni 3D látványtervvel is.

Honlap: http://www.kockafa.hu/

 

A bejövős fesztivál. Mitől bejövős? Attól, hogy ide csak bulizni jössz be. Gyere ki a zöldbe, ahol a parton a kedvenc zenekaraid és DJ-id szórakoztatnak hajnalig. Ne punnyadj, szedd össze magad, és vár az év bulija!

Honlap: https://dunapartfeszt.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink