Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. szeptember 23. szombat Tekla napja van.
A rend és a fegyelem betartása a cél 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » A rend és a fegyelem betartása a cél 
Elválasztó

Iskolaőröket toboroz a rendőrség.

Az iskolaőri rendszert a diákok közötti és a tanárok elleni agresszió visszaszorítására 2020-ban hívta életre a Belügyminisztérium. Németh István, rendőralazredes, a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője rádiónknak elmondta, az iskolaőri pozíció betöltéséhez érettségi, de minimum szakmunkás bizonyítvány szükséges, feltétel a büntetlen előélet, a magyarországi állandó bejelentett lakcím és a magyar állampolgárság. Hozzátette, a jelentkezőknek pszichológiai, egészségügyi és fizikai alkalmassági előszűrésen kell részt venniük, alkalmasságuk esetén már oktatásuk megkezdésekor a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományába lépnek, és bérezést kapnak. Kiemelte, az iskolaőr pontos feladatait az adott intézmények vezetői is meghatározhatják, de elsősorban a házirend betartatása a legfőbb munkájuk. Németh István azt is elmondta, aki iskolaőrnek szeretne jelentkezni az minden részletes tájékoztatást megtalál a rendőrség weboldalán, de kérdés esetén a helyi kapitányságokon is segítenek a jelentkezőknek.

A Süss fel Nap! című reggeli műsorban készített teljes interjú itt meghallgatható:

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

A Sziget-Lab Vérvételi Centrum kulturált rendelőben, kellemes környezettel várja a pácienseinket, sorbanállás nélkül.

Szakképzett vérvételi asszisztensük a legmodernebb vérvételi eszközökkel végzi a mintavételt.

Szigetszentmiklós szívében, egyszerű megközelíthetőség gyalog, tömegközlekedéssel vagy autóval is.

Ingyenes parkolóhely az épület mögötti udvarban.

http://www.szigetlab.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink