Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. december 12. kedd Gabriella napja van.
Remek szezont produkál a Merkapt-Mekler
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Remek szezont produkál a Merkapt-Mekler
Elválasztó

A dunavarsányi Merkapt-Mekler László Sport Egyesület, amelynek kajak-kenu szakosztályában kiváló nevelőmunka folyik, az idén nyári versenyszezonban is remek eredményeket produkált. 

A július 28. és 31. között Szegeden megrendezett Serdülő, Ifjúsági és U23-as Magyar Bajnokságon például 72 tagszervezet közül az egyesület összesítésben a 8. helyen végzett az éremtáblázaton, míg a Gyermek, Kölyök Magyar Bajnokság, Kolonics György emlékversenyen 79 csapatból a 15. helyet érték el. A Dunavarsányi Olimpiai Központban, gyakorlatilag hét évvel indulása után egy olyan sportegyesület nőtt fel, ami ma már olimpiára küld kenust, majd 300 igazolt versenyzője és 7 edzője van, és az ország 164 kajak-kenu egyesületének rangsorában a 12. helyet foglalja el, mondta el Mekler Andrea, az egyesület elnöke.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az Oázis Wellness Park és Panzió Budapest határában, Szigetszentmiklóson, a városi sportcsarnok mellett, 15.000 m2-en várja a kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket, csapatépítést , továbbképzést tervező cégeket, nyári és évközi edzőtáborozást tervező egyesületeket.

A kiváló adottságokkal rendelkező, funkcionálisan megosztott létesítményben mindezeken felül hihetetlen hangulat kovácsolja össze a vendégeket például egy játékos csapatversenyen, vagy akár egy grillezéssel, bográcsozással eltöltött estén. A sportolás és edzések mellett számtalan lehetőséget nyújtunk a szabadidő tartalmas eltöltésére. 

Honlap: https://oaziswellness.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/oaziswellness

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink