Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 19. szerda Gyárfás napja van.
Polgármester-választási eredmények
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Polgármester-választási eredmények
Elválasztó

Minden térségi településen megszülettek az eredmények.

Dunavarsányban a korábbi alpolgármester, a Fidesz-KDNP színeiben indult Keresztesi Balázst választották polgármesternek, ő a szavazatok 46,29 százalékát szerezte meg, míg második helyen végzett Veresegyházi Béla, független jelöltként 28,5 százalékkal, harmadik lett Szabó András Levente szintén független jelölt 17 százalékkal, negyedik pedig Szegedi Péter, föggetlenként alig 8 százalékkal.
Halásztelken is a Fidesz-KDNP jelöltjét, Nagy Barnabás korábbi alpolgármestert választották polgármesternek, aki a szavazatok 51,2 százalékát szerezte meg. A második helyen a Sikeres Halásztelekért jelöltje, Stefanik Zsolt végzett, 42 százalékkal, a harmadik helyen pedig a DK-s Gulyás Norbert végzett, aki a szavazatok 6,66 százalékát szerezte meg. 
Tökölön kiegyenlített szoros küzdelem volt a polgármesteri címért. A polgármester-választást Tóth Zoltán József, független jelölt nyerte a szavazatok 38,7 százalékával, míg a második helyen végzett a Fidesz-KDNP színeiben indult Vass Lucia 35,3 százalékkal, a harmadik helyen pedig Füle Zoltán, az SZPE jelöltje végzett, aki a szavazatok 26 százalékát szerezte meg.
Dunaharasztiban a korábbi polgármester, dr. Szalay László folytathatja a munkát, ő függetlenként indult és a szavazatok több mint 77 százalékát szerezte meg, míg kihívója, a szintén függetlenként indult Tóth Péter, alig 23 százalékot ért el.
Taksonyban két jelölt indult a polgármesteri címért, a korábbi polgármester, a Fidesz-KDNP színeiben indult Kreisz László a szavazatok 34 százalékát szerezte meg, így kihívója, a független Zsolnai Pál lesz a település vezetője, ő a szavazatok csaknem 66 százalékával nyerte meg a polgármester-választást Taksonyban.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink