Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. július 18. csütörtök Frigyes napja van.
Pedagógus Nap 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Pedagógus Nap 
Elválasztó

A pedagógusokat ünnepelték Szigetszentmiklóson.

Az óvodákban és iskolákban dolgozó nevelőket, tanítókat, tanárokat, oktatói-nevelői munkát segítőket, az intézmények működését biztosító technikai dolgozókat és az intézmények vezetőit ünnepelték június 4-én, kedden a szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola hangversenytermében. Összesen 11 kiemelkedő teljesítményt nyújtó diák és pedagógus részesült - a 20. század elején élt szigetszentmiklósi református rektortanító nevét viselő - Csikesz Endre-díjban, valamint jubileumi kitüntetésben. Nagy János polgármester rádiónknak elmondta, maximálisan elégedett a szigetszentmiklósi pedagógusok munkájával. Mint ahogy köszöntő beszédében is elmondta: „ A pedagógusok tudásukkal, mások iránti figyelmükkel, gyermekeink nevelésével olyan küldetést teljesítenek, amelyet erkölcsi kötelességünk megbecsülni.”

Kép forrása: Szigetszentmiklós város hivatalos közösségi oldala

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Dunavarsányi cég 4 műszakba kollégákat vár! 12 órás munkarend, 3 nap munka (6-18), 3 nap pihenő, 3 nap éjjeli munka (18-6), 3 nap pihenő…

Kimagasló átlagbér, bejárási támogatás. Operátorokat nettó 400.000Ft átlagbérrel és gépbeállítókat kimagasló fizetéssel felveszünk!

Jelentkezés a kupakgyar@gmail.com címen.

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink