Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Sugarloaf - Vadvirág
Naptár ikon
2021. május 17. hétfő Paszkál napja van.
Pályázati felhívás
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Pályázati felhívás
Elválasztó

A VI. Bolgár paradicsomnevelő versenyt rendezik meg idén.

Szigetszentmiklós Város Bolgár Nemzetiségi Önkormányzata a „VI. Bolgár paradicsomnevelő verseny Szigetszentmiklóson ”címmel pályázatot hirdet. A pályázat célja a szigetszentmiklósi bolgárkertészet történetének és a bolgár kertészeti hagyományoknak megismertetése. A pályázaton kizárólag szigetszentmiklósi lakosok vehetnek részt. A nevezési lap letölthető a szigetszentmiklos.hu oldalról, mely eljuttatható személyesen a Polgármesteri Hivatal épülete előtti postaládába helyezve, postai úton vagy a kurucz.anita@szigetszentmiklos.hu e-mail címen. A palántákat postai úton juttatják el a nevezőkhöz. A versenytermések leadásának várható időpontja 2021. augusztus 13-a délutáni és esti órái lesznek. A részvétel ingyenes, ahol értékes bolgár nemzetiségi tárgyakból és termékekből álló ajándékcsomagot sorsolnak ki a legnagyobb, a legszebb és a legízletesebb termés nyertesei között. Naprakész részletek a szigetszentmiklos.hu oldalon vagy Szigetszentmiklós Önkormányzati lapjában a Kisvárosban olvashatók.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Több ezer minőségi kézimunka alapanyag  olcsón, raktárról. Válogass termékeink közül online, vagy személyesen az új taksonyi üzletünkbe! 

Ügyeleti díj nélkül, reggel 8-tól este 8–ig.... Vasárnap 9-től 7-ig tart nyitva!

Tököl, Hermina út 1-3. A Tesco főbejáratánál!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink