Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel tegnap! Lakihegy Rádió
Országos Nemzetiségi Főkarmester lett Kaszás Sándor
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Országos Nemzetiségi Főkarmester lett Kaszás Sándor
Elválasztó

Országos Nemzetiségi Főkarmesteri címet kapott a Magyarországi Német Ének-, Zene- és Tánckarok Országos Tanácsától Kaszás Sándor karmester, zenész, a Landesrat zenekari szekciójának elnöke, a Sóskúti Ifjúsági Fúvószenekar vezetője, a Biatorbágyi Fúvószenekar zenei vezetője, a 5 Dörfler Kapelle tubajátékosa és a dunaharaszti Haraster Dorfmusik vendégkarmestere.

Kaszás Sándor szenvedélyesen törekszik a régi sváb rézfúvós zeneművek megőrzésére. Számos régi darabot gyűjtött össze, jegyezett le és hangszerelt. Gondos munkája révén a magyar-német fúvószenei élet országosan ismert személyiségévé vált. Az évek során felerősödött küldetéstudata, hogy legjobb tudása szerint segítse hagyományaink megélését, a német nemzetiségi kultúrkincs fennmaradását. Így vállalta el más országos szervezetekben való tagsága mellett például a Landesrat zenekari szekciójának vezetését is. 
Számos helyi kitüntetése mellett az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége és a Miniszterelnök adományozta „Nemzetiségekért díj” kitüntetettje.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink