Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Nyári tábor támogatás
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Nyári tábor támogatás
Elválasztó

Idén magasabb támogatást biztosít az önkormányzat a táboroztatásra.

A Szigetszentmiklósi Érdekvédelmi és Érdekképviseleti Cigány Civil Szervezet 35 fő hátrányos helyzetű és sérült gyermek nyári táboroztatására nyújtott be kérelmet az önkormányzat felé, melyben 500.000 Ft-os támogatást kért. A nyári táboroztatás célja, hogy olyan gyermekeknek nyújtsanak 1 hét felhőtlen kikapcsolódást, akik családi helyzete, anyagi körülményei nem teszik lehetővé a nyaralást, fizetős táborokban való részvételt. Lupa János, a Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke rádiónknak elmondta, tavaly kevesebb pénzt biztosítottak a szervezet számára, azonban a megemelkedett árak indokolták azt, hogy idén több pénzt igényeltek.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az egyedi bútor készítésénél a tervezéstől a kivitelezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk, tehát a szolgáltatás tartalmazza a helyszíni felmérést, a tervezést, az árajánlat elkészítését, a bútor anyag- és munkadíját, a szállítást és beszerelést. Igény szerint belsőépítészeti, lakberendezési tanácsadást is nyújtunk, amelyet ki tudunk egészíteni 3D látványtervvel is.

Honlap: http://www.kockafa.hu/

 

Valóra váltjuk álmaid utazását! Akár egy egzotikus nászutat, romantikus elvonulást, üzleti utat vagy egy önfeledt, családi nyaralást tervezel, folyamatos tájékoztatással, teljes diszkrécióval és állandó asszisztenciával biztosítjuk a gondtalan utazás élményét. 

Honlap: https://www.szigettravel.hu/

Telefon: +3624368370

 

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink