Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 21. vasárnap Konrád napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Slágeremlékek ismétlés Lakihegy Rádió
Notebook-osztás
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Notebook-osztás
Elválasztó

Notebookokat kaptak a halásztelki diákok is.

Személyes használatú laptopot kapott 1362 tanuló a választókerületben a Klebelsberg Központ országos programja keretében, melyre a 7. és 10. osztályosok jelentkezhettek, írja hivatalos közösségi oldalán Bóna Zoltán, térségünk országgyűlési képviselője. December 13-án a halásztelki Hunyadi Mátyás Általános Iskola Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai is kézhez kapták a notebookokat. A projekt célja, hogy minden állami, egyházi vagy magánfenntartású intézményben tanuló diák és pedagógus, aki igényli, korszerű eszköz segítségével férhessen hozzá azokhoz a fejlesztésekhez, amelyek az oktatási rendszer digitalizációja keretében 2020 óta megvalósultak. A beszámlálóból az is kiderült, hogy a program 2024 tavaszán az 5., 6. és 9. évfolyamon tanuló diákok laptoppal való ellátásával folytatódik, melyre a tanulók az iskolájukban tudnak regisztrálni.

Kép forrása: Bóna Zoltán hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink