Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. december 11. hétfő Árpád napja van.
Nem mindegy mivel fűtünk
Elválasztó
Hírek » Taksony » Nem mindegy mivel fűtünk
Elválasztó

Tilos hulladékkal fűteni

- erre hívja fel közleményében a lakosság figyelmét a taksonyi Polgármesteri Hivatal. A fűtési szezon kezdetével arra figyelmeztetnek, hogy a környezetünk és egészségünk védelme érdekében, ne helyezzenek hulladékot a kazánokba. A kezeletlen fa és a papír kivételével tilos a háztartási tüzelőberendezésekben minden hulladék elégetése. Kitérnek arra is, hogy az, aki ilyet észlel környezetében, bejelentést is tehet az  illetékes Kormányhivatal járási (fővárosi kerületi) hivatalában, ahol a panaszt a környezetvédelmi hatóságok kivizsgálják. Komoly füstszennyezés esetén érdemes hivatali időben értesíteni a közterület-felügyelőt a 06-24-520-783-es telefonszámon, hivatali időn kívül pedig rendőrséget hívni, mert a tettenérés önmagában is bizonyíték. Azokat, akik nem tartják be az égetéssel kapcsolatos előírásokat, bírsággal sújtanak a hatóságok.

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Október 2-án nyit 11 órától Szigetszentmiklós legújabb kifőzdéje a Faház étkezde, a volt Faház söröző helyén!

Magyaros, házias ízek, óriási adagok és változatos ételek minden hétköznap a Faház étkezdében!

Ebédelj tágas éttermükben, akár a kerthelyiségben, vagy rendelj házhoz!

Egy menü ára csak 1790 Ft!

Megtalálod a volt Faház söröző helyén, címünk: Szigetszentmiklós, Gyári út 12/A.

Nyitva tartás 11:00-től 16:00-ig rendelés felvétel 8 órától, kiszállitás 11 órától.

https://www.facebook.com/fahazsorkert

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink