Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. július 27. szombat Olga napja van.
Munkálatok a Némedi úti aluljárónál
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Munkálatok a Némedi úti aluljárónál
Elválasztó

Dunaharasztiban a Némedi úti aluljáró lezárásának napján, még január 15-én a Polgármesteri Hivatal munkatársai ellenőrizték a Budapest-Belgrád vasútvonal kivitelezője által határidőre vállalt gyalogos átkelőhely állapotát, illetve a lezárást követően az érintett útszakaszok közlekedés-biztonságát. Azonnal jelezték a KRESZ táblák zavaros és megtévesztő jelzéseit, valamint az ideiglenes gyalogos átkelőhely alkalmatlanságát. Az elmúlt héten dr. Szalay László polgármester úgy döntött, nem várnak a vasút kivitelezőire, ezért saját erőből megépítették a viacolor burkolattal rendelkező rámpát, amelynek segítségével babakocsival is lehet közlekedni az ideiglenes gyalogos átkelőhelyen a Gyárköz és a Vasút utca között. Mivel építési területről van szó, nincs közvilágítás, ezért jelzőfényeket helyeztettek ki. A beruházó lebetonozta az átkelő többi részét, és megerősítette a lépcsőt.

Január 24-én újra közös helyszíni terepszemlét tartottak a Magyar Közút regionális és központi üzemmérnökségének munkatársaival, akik elmondták, hogy a beruházónak, illetve az alvállalkozónak kellett volna startra kész, biztonságos közlekedésre alkalmas állapotban átadni a területet. A Polgármesteri Hivatal Műszaki Irodája folyamatosan egyeztet a beruházóval. A következő napokban megtörténik a KRESZ táblák ellenőrzése, pótlása. Az önkormányzat kérésére, a Magyar Közút munkatársainak beleegyezésével útburkolati jelekkel látják el a kritikus csomópontokat a biztonságos közlekedés érdekében, valamint, ahogy az időjárás engedi, a Móricz Zsigmond utcán sárga útburkolati jeleket festenek fel és figyelmeztető táblákat helyeznek ki, amelyek a gyalogosközlekedést támogatják.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Gastland M0 Étterem, Hotel, és Konferenciaközpont Budapest közelében az M0-ás autóút 19. kilométernél a Csepel, Szigetszentmiklós lehajtónál található. A hotel 40 légkondicionált, tv-vel, telefonnal, minibárral felszerelt szobával rendelkezik.

A szállodához tartozó Frézia a’la carte étteremben és az önkiszolgáló „All you can eat” étteremben magyaros és nemzetközi ételekből választhatnak.

A szálláson és a vendéglátáson kívül különböző méretű rendezvénytermekkel rendelkezünk, ahol 10-200 főig biztosítunk helyet céges rendezvényeknek, konferenciáknak, családi eseményeknek, esküvőknek.

https://www.gastlandhotelek.hu/hu/m0/

https://www.gastlandbisztrok.hu/hu/m0/

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

FOTÓKIDOLGOZÁS

Alap fotó méretek és nagyítások készítése, akár filmről vagy diáról előhívatva. Képei lehetnek telefonon, tableten, memóriakártyán vagy számítógépen tárolva.

FOTÓKÖNYV KÉSZÍTÉS

Többféle megoldás közül választhat, kezdve a puha borítós fotófüzettől, a fix borítós fotókönyvön át, az egyedi kemény borítós fotókönyvig. Igény szerint a szerkesztésben is segítünk.

FOTÓS NAPTÁR

A legkedveltebb ajándék a karácsonyi időszakban. Megannyi minta és méret, 14 lapos legkisebb 20x15-ös asztali mérettől, a legnagyobb 30x45-ös fali méretig. Egylapos naptár pedig A4-es mérettől akár 60x90-es méretig.

FALI DEKORÁCIÓ

Poszter méretek keretbe, vászonképek keretre feszítve. Legyen az egy vagy több részes, egy képből vagy több kisebből álló. Díszítse falait kedvenc képeivel. Ide lehet még sorolni az egyedig falmatricákat is.

FÉNYKÉPES AJÁNDÉK

Megannyi különleges ajándék ötlet. Kulcstartó, hűtőmágnes, hógömb, forgó fotós kocka, fotókő, puzzle (többféle méretben és darabszámmal), bögre (akár logózva cégeknek is), az ötletek végtelen tárháza.

EGYEDI PÓLÓ KÉSZÍTÉSE

Az ajándéktárgyakhoz hasonlóan egy nagyon jó ajándék ötlet. Vagy, ha szeretnéd felfrissíteni ruhatáradat egy különleges, egyedi feliratú pólóval. Esetleg cégednek szüksége van logózott pólóra az egységes kinézethez.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

  • Igazolványkép készítés
  • Fénymásolás
  • Nyomtatás
  • Matrica készítés autóra, táblára, falra

https://fotosdekor.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink