Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. július 18. csütörtök Frigyes napja van.
Munkálatok a Némedi úti aluljárónál
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Munkálatok a Némedi úti aluljárónál
Elválasztó

Dunaharasztiban a Némedi úti aluljáró lezárásának napján, még január 15-én a Polgármesteri Hivatal munkatársai ellenőrizték a Budapest-Belgrád vasútvonal kivitelezője által határidőre vállalt gyalogos átkelőhely állapotát, illetve a lezárást követően az érintett útszakaszok közlekedés-biztonságát. Azonnal jelezték a KRESZ táblák zavaros és megtévesztő jelzéseit, valamint az ideiglenes gyalogos átkelőhely alkalmatlanságát. Az elmúlt héten dr. Szalay László polgármester úgy döntött, nem várnak a vasút kivitelezőire, ezért saját erőből megépítették a viacolor burkolattal rendelkező rámpát, amelynek segítségével babakocsival is lehet közlekedni az ideiglenes gyalogos átkelőhelyen a Gyárköz és a Vasút utca között. Mivel építési területről van szó, nincs közvilágítás, ezért jelzőfényeket helyeztettek ki. A beruházó lebetonozta az átkelő többi részét, és megerősítette a lépcsőt.

Január 24-én újra közös helyszíni terepszemlét tartottak a Magyar Közút regionális és központi üzemmérnökségének munkatársaival, akik elmondták, hogy a beruházónak, illetve az alvállalkozónak kellett volna startra kész, biztonságos közlekedésre alkalmas állapotban átadni a területet. A Polgármesteri Hivatal Műszaki Irodája folyamatosan egyeztet a beruházóval. A következő napokban megtörténik a KRESZ táblák ellenőrzése, pótlása. Az önkormányzat kérésére, a Magyar Közút munkatársainak beleegyezésével útburkolati jelekkel látják el a kritikus csomópontokat a biztonságos közlekedés érdekében, valamint, ahogy az időjárás engedi, a Móricz Zsigmond utcán sárga útburkolati jeleket festenek fel és figyelmeztető táblákat helyeznek ki, amelyek a gyalogosközlekedést támogatják.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink