Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. december 11. hétfő Árpád napja van.
Megérkezett a háziorvosokhoz a védőoltás
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Megérkezett a háziorvosokhoz a védőoltás
Elválasztó

Megérkezett a háziorvosokhoz és az üzemorvosokhoz is az influenza elleni ingyenes védőoltás, így az már Dunaharasztiban is felvehető.

A 6-35 hónapos gyermekek két oltást kapnak, a felnőtteknek adható, három komponensű vakcina több influenzatörzs ellen is véd. A koronavírus ellen az influenza elleni védőoltás nem ad védelmet, ugyanakkor mindkét vírus közös célpontja az alsólégúti rész, ezért fontos beadatni az oltást, hangzott el a Operatív Törzs sajtótájékoztatóján. Az állam több kockázati csoportba tartozóknak is ingyenesen biztosítja az influenza elleni védőoltást.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink