Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. november 29. kedd Taksony napja van.
A magyar nyelv napja és Petőfi Sándor 200. születésnapja 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » A magyar nyelv napja és Petőfi Sándor 200. születésnapja 
Elválasztó

A Magyar nyelv napját ünnepelték Szigetszentmiklóson.

2011 óta november 13-án ünneplik országszerte a Magyar nyelv napját, így ezen a napon Szigetszentmiklóson is évek óta szórakoztató programokon vehetnek részt a lakók. Lázár Gergő, az intézmény igazgatója rádiónknak elmondta, több különböző előadást láthattak eddig a városlakók, idén pedig Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából a Szabadság, Szerelem című előadást tekinthették meg a nézők Rékasi Károly, színész és Somlai Valéria zongorista részvételével. Hozzátette, az emlékévhez kapcsolódóan országszerte számos közösségépítő programmal, rendezvénnyel, valamint színvonalas kulturális eseménnyel csatlakoztak az intézmények, a Városi Könyvtár és Közösségi Házban áprilisban volt látható a Helység kalapácsa című elbeszélő költemény.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink
Lakihegy Rádió - MyOnlineRadio.hu