Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 04. szombat Mónika napja van.
Lesz ügyelet Dunaharasztiban?
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Lesz ügyelet Dunaharasztiban?
Elválasztó

Február elsején lépett életbe Pest vármegyében az új orvosi ügyeleti rendszer, aminek értelmében a ráckevei és szigetszentmiklósi járások összevont ügyeleti pontja Szigetszentmiklóson lesz. Ezzel kapcsolatban folytatott tárgyalásokat Dr. Szalay László, Dunaharaszti polgármestere dr. Takács Péter egészségügyi államtitkárral, és hozta el Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét egy lakossági fórumra.

A polgármester Dunaharaszti és a hozzá közeli települések, Taksony, Dunavarsány és Délegyháza ötvenezer lakosának érdekeire hivatkozva kérte a döntéshozókat, hogy Dunaharaszti modern és minden igényt kielégítő rendelője is legyen ügyeleti pont, vagy legalább mentőállomás vagy 24 órás mentési pont. Dr. Szalay László, a város polgármestere a Haraszti aktuális című, dunaharaszti önkormányzati híradónak, amely teljes terjedelmében megtekinthető a város YouTube csatornáján, elmondta, hogy Dunaharaszti városa minden feltételt biztosít és minden költséget vállal ennek érdekében.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink