Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Wellhello & Luca - Szomorú Séta
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
A lehetőség adott!
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » A lehetőség adott!
Elválasztó

Mammográfiás szűrésre várják a szigetszentmiklósi nőket.

A Szakorvosi Rendelőintézetben zajlik a vizsgálat augusztus 12. és szeptember 2. között. Az idejében felismert melldaganat gyógyítható, ezért célszerű élni a korai felismerés eszközeivel. Az emlőrák kezelése általában annál hatékonyabb, minél korábban ismerik fel a daganatot. Azok a Szigetszentmiklóson lakó 45-65 éves nők, akik utolsó mammográfiás vizsgálata óta eltelt 2 év, meghívólevelet kapnak a szűrésre. Az ilyen betegségek esetén minden egyes nap fontos tényező lehet a gyógyítás hatékonyságát tekintve - ezt Hargitai Róbert, a Szigetszentmiklósi Háziorvosi Szolgálat vezetője mondta. A háziorvos szerint rendszeresen időt kell szánni a szűrővizsgálatokra. Nem szabad, hogy az első negatív lehet megnyugtassa a pácienst, aminek egyik következménye lehet, hogy évekig nem megy el újabb szűrővizsgálatra.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Több ezer minőségi kézimunka alapanyag  olcsón, raktárról. Válogass termékeink közül online, vagy személyesen az új taksonyi üzletünkbe! 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink