Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. november 29. kedd Taksony napja van.
Látni és látszani 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Látni és látszani 
Elválasztó

A biztonságos szezonális közlekedésre hívja fel a figyelmet kampányával rendőrség.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság a Látni és látszani kampánnyal szeretné felhívni a figyelmet az őszi időjárás okozta vezetésbiztonsági kihívásokra. Németh István, alezredes rádiónknak elmondta, ebben az időszakban a sofőrök felelőssége, hogy felkészítésék járművüket a megváltozott út- és fényviszonyokra. Hozzátette, az autó műszaki felkészülése mellett kiemelten fontos, hogy óvatosabban és figyelmesebben közlekedjenek az autósok. Kiemelte, a kerékpárosoknak, a rollereseknek és a gyalogosoknak is elővigyázatosnak kell lenniük ebben az időszakban, így a láthatósági mellény és karszalag használata minden esetben javasolt.

Kép forrása: Szigetszentmiklós Bűn-és Balesetmegelőzés hivatalos közösségi oldala

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ügyeleti díj nélkül, reggel 8-tól este 8–ig, vasárnap reggel 9-től este 7-ig tart nyitva!

Tököl, Hermina út 1-3. A Tesco főbejáratánál!

Natura Gyógyszertár - A Jövő Patikája!

https://www.facebook.com/naturagyogyszertar

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink
Lakihegy Rádió - MyOnlineRadio.hu