Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Kötött pályán
Elválasztó
Hírek » Taksony » Kötött pályán
Elválasztó

Napirenden a Budapest - Belgrád vasútvonal.

A taksonyi képviselő-testület egyebek mellett ebben a témában hallhatott tájékoztatást legutóbbi ülése alkalmával. Kreisz László polgármester elmondta, hogy az előterjesztés fellelhető a település weboldalán is, így az érdeklődő lakosok ott is tájékozódhatnak a fejlesztésről. Hozzátette: a vasútvonal kapcsán jelenleg bizonyos területek kisajátítása és lőszermentesítése zajlik. A 350 kilométernyi vonal felújítása Taksonyt is érinti. A többi között zajvédő falat telepítenek majd, megoldott lesz a kerékpáros átvezetés és a Csokonai utcai vasúti átjáró teljes egészében megújul, illetve áthelyezik azt Dunaharaszti irányába, ahol egy rakodóterületet létesítenek - tette hozzá a polgármester. 

 

Fotó: https://www.mavcsoport.hu/

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Az Oázis Wellness Park és Panzió Budapest határában, Szigetszentmiklóson, a városi sportcsarnok mellett, 15.000 m2-en várja a kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket, csapatépítést , továbbképzést tervező cégeket, nyári és évközi edzőtáborozást tervező egyesületeket.

A kiváló adottságokkal rendelkező, funkcionálisan megosztott létesítményben mindezeken felül hihetetlen hangulat kovácsolja össze a vendégeket például egy játékos csapatversenyen, vagy akár egy grillezéssel, bográcsozással eltöltött estén. A sportolás és edzések mellett számtalan lehetőséget nyújtunk a szabadidő tartalmas eltöltésére. 

Honlap: https://oaziswellness.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/oaziswellness

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink