Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. július 18. csütörtök Frigyes napja van.
Korszerűbb körülmények
Elválasztó
Hírek » Taksony » Korszerűbb körülmények
Elválasztó

Lépésről lépésre újul meg az iskola épülete.

Projektzáró rendezvény keretében tekintették át a közelmúltban befejezett fejlesztéseket a Taksony Vezér Német Nemzetiségi Általános Iskolában. Az eseményt november 3-án, csütörtökön tartották az intézményben. Az eseményen Kreisz Mátyás Tamás, a fenntartó taksonyi Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke részletezte a kormányzati támogatásból megvalósult beruházásokat, így említést tett a 2020-ban megvalósult fűtéskorszerűsítésről, az elektromos hálózatot érintő fejlesztésről, illetve a közelmúltban elkészült tornaterem-fejlesztésről, amely révén a régi elavult PVC padlót, mára új sportpadló váltja fel. Az eseményen részt vett Pánczél Károly, a térség országgyűlési képviselője is, aki a helyszínen elmondta, hogy a környékbeliek számára is vonzó intézmény a taksonyi iskola. Az oktatás mellett a folyamatos fejlesztések is hozzájárulnak ahhoz, hogy széles körben ennyire kedvelt az iskola.

Ritter Imre a magyarországi németek országgyűlési képviselője, a Magyarországi Nemzetiségek Bizottságának elnöke a fejlődés mellett arról tett említést, hogy a nemzetiségi pedagógusképzést érintő programok változatlan formában folytatódnak. Hozzátette: az iskolák tekintetében a korszerűsítés mellett a pedagógusok képzése jelenti a jövőt.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

2021 júniusában egy új rendezvényhelyszínnel gazdagodott Szigethalom városa. A PLACC Szigethalom, a sokak által már ismert Vadaspark és Ifjúsági Élmény Tábor szomszédságában található.

A közel 1300 m2 –es kreatívan kialakított helyszín kiválóan alkalmas minden korosztály számára a szabadidő aktív eltöltésére.

Vannak, akiket a koncertek, a színházi előadások, a diszkók, esetleg a sportesemények vonzanak ide, mely programokra tavasztól őszig áll rendelkezésre a terület.

Programinformáció: https://placcszigethalom.hu/

A helyszínen található kresz park, gördeszka pálya és pump track pálya, melyet szívesen látogatnak családok, tizenévesek és baráti társaságok is.

A felnőttek szívesen használják a jó ízléssel kreált raklapkiülőket, ahol egy baráti csevej közben elfogyaszthatják a PLACC BÜFÉ változatos kínálatát.

A PLACCON tehát megtalálható minden, ami a kikapcsolódáshoz kell!

Kutyabarát helyszín.

PLACC... Ahol lazulhatsz!

https://placcszigethalom.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/placcszigethalom

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink