Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. december 08. csütörtök Mária napja van.
Korszerűbb körülmények
Elválasztó
Hírek » Taksony » Korszerűbb körülmények
Elválasztó

Lépésről lépésre újul meg az iskola épülete.

Projektzáró rendezvény keretében tekintették át a közelmúltban befejezett fejlesztéseket a Taksony Vezér Német Nemzetiségi Általános Iskolában. Az eseményt november 3-án, csütörtökön tartották az intézményben. Az eseményen Kreisz Mátyás Tamás, a fenntartó taksonyi Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke részletezte a kormányzati támogatásból megvalósult beruházásokat, így említést tett a 2020-ban megvalósult fűtéskorszerűsítésről, az elektromos hálózatot érintő fejlesztésről, illetve a közelmúltban elkészült tornaterem-fejlesztésről, amely révén a régi elavult PVC padlót, mára új sportpadló váltja fel. Az eseményen részt vett Pánczél Károly, a térség országgyűlési képviselője is, aki a helyszínen elmondta, hogy a környékbeliek számára is vonzó intézmény a taksonyi iskola. Az oktatás mellett a folyamatos fejlesztések is hozzájárulnak ahhoz, hogy széles körben ennyire kedvelt az iskola.

Ritter Imre a magyarországi németek országgyűlési képviselője, a Magyarországi Nemzetiségek Bizottságának elnöke a fejlődés mellett arról tett említést, hogy a nemzetiségi pedagógusképzést érintő programok változatlan formában folytatódnak. Hozzátette: az iskolák tekintetében a korszerűsítés mellett a pedagógusok képzése jelenti a jövőt.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink