Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. szeptember 23. szombat Tekla napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Itt élünk - Ismétlés Lakihegy Rádió
Korszerűbb körülmények
Elválasztó
Hírek » Taksony » Korszerűbb körülmények
Elválasztó

Lépésről lépésre újul meg az iskola épülete.

Projektzáró rendezvény keretében tekintették át a közelmúltban befejezett fejlesztéseket a Taksony Vezér Német Nemzetiségi Általános Iskolában. Az eseményt november 3-án, csütörtökön tartották az intézményben. Az eseményen Kreisz Mátyás Tamás, a fenntartó taksonyi Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke részletezte a kormányzati támogatásból megvalósult beruházásokat, így említést tett a 2020-ban megvalósult fűtéskorszerűsítésről, az elektromos hálózatot érintő fejlesztésről, illetve a közelmúltban elkészült tornaterem-fejlesztésről, amely révén a régi elavult PVC padlót, mára új sportpadló váltja fel. Az eseményen részt vett Pánczél Károly, a térség országgyűlési képviselője is, aki a helyszínen elmondta, hogy a környékbeliek számára is vonzó intézmény a taksonyi iskola. Az oktatás mellett a folyamatos fejlesztések is hozzájárulnak ahhoz, hogy széles körben ennyire kedvelt az iskola.

Ritter Imre a magyarországi németek országgyűlési képviselője, a Magyarországi Nemzetiségek Bizottságának elnöke a fejlődés mellett arról tett említést, hogy a nemzetiségi pedagógusképzést érintő programok változatlan formában folytatódnak. Hozzátette: az iskolák tekintetében a korszerűsítés mellett a pedagógusok képzése jelenti a jövőt.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Az egyedi bútor készítésénél a tervezéstől a kivitelezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk, tehát a szolgáltatás tartalmazza a helyszíni felmérést, a tervezést, az árajánlat elkészítését, a bútor anyag- és munkadíját, a szállítást és beszerelést. Igény szerint belsőépítészeti, lakberendezési tanácsadást is nyújtunk, amelyet ki tudunk egészíteni 3D látványtervvel is.

Honlap: http://www.kockafa.hu/

 

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink