Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 21. vasárnap Konrád napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Slágeremlékek ismétlés Lakihegy Rádió
Korszerű sportolási lehetőség
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Korszerű sportolási lehetőség
Elválasztó

Többfunkciós sportudvar épül Halásztelken.

A Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Gimnázium mögött lévő önkormányzati ingatlanon épül fel az új sportudvar, olvasható Halásztelek város hivatalos közösségi oldalán. A beruházást az önkormányzata saját forrásból valósítja meg. Mint azt írják, a korábbi önkormányzati ciklusban, az iskola mögötti önkormányzati ingatlan területére egy szigetszentmiklósi egyesület sportcsarnokot kívánt építeni, azonban az építőanyagok áremelkedése miatt nem tudták megvalósítani tervüket. A BKGDSE-vel 2020-ban új szerződést kötött az önkormányzat, ami az eredeti 3600 nm-es csarnok építése helyett, egy legfeljebb 2000 nm-es tornaterem építéséről szólt. A beruházó BKGDSE viszont továbbra sem kezdte el az csarnoképítést. Tavaly a Magyar Kosárladázók Országos Szövetsége jelezte, hogy a rendelkezésre álló források nem elegendőek a sportcsarnok megépítésére, így a szerződés közös megegyezéssel való megszüntetését javasolták. Ezt követben a város vezetése a 2023-as költségvetés módosításával forrást tudott képezni a beruházás előkészítésére és végrehajtására. A sportudvar fejlesztése több lépcsőben valósul majd meg. Ennek első elemeit idén tavasszal kezdik építeni, és reményeik szerint májusig elkészülnek. A tervek úgy készültek, hogy amennyiben pályázati lehetőség lesz tornaterem építésére, ahhoz maradjon szabad terület. A sportudvaron építenek egy 200 méteres rekortán jellegű öntöttgumis futópályát, 11 elemes szabadtéri edzőparkot, elhelyeznek 1 db teqball és 1 db pingpongasztalt, felújított távolugrópályát alakítanak ki és a meglévő műfüves pályát is felújítják. Január 15-én Szabó Tibor polgármester és Nagy Barnabás alpolgármester átadták az iskola új teqball asztalát, ami a sportudvar része lesz.

Kép forrása: Halásztelek város hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink