Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Kitüntetés
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Kitüntetés
Elválasztó

A Lakihegy Rádió kapta az Év Médiatámogatója díjat a Vöröskereszttől.

A Magyar Vöröskereszt május 16-án ünnepelte fennállásának 142. évfordulóját, ennek apropóján május 17-én elismeréseket adott át azon önkénteseknek, támogatóknak és vöröskeresztes munkatársaknak, akik segítik a Vöröskereszt humanitárius tevékenységét. A Gödöllői Királyi Kastélyban megrendezett eseményen a Lakihegy Rádiónak az Év Médiatámogató címet Fodor Antalné dr. elnök adta át Petykó Ágnesnek, a rádió programigazgatójának. A Lakihegy Rádió a kezdetektől segítő, jó kapcsolatot ápol a Magyar Vöröskereszt szigetszentmiklósi és megyei szervezeteivel is. A Vöröskereszttel karöltve az ukrajnai menekülteket is segítettük. Részt veszünk támogató munkájukban, azok népszerűsítésében, valamint a térségi véradások időpontjairól és az aktuális pályázati lehetőségekről is beszámolunk.

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Fenntartható közlekedés két keréken. Kövesd a Bringázz Szigetszentmiklós közösségi oldalait és csatlakozz a térségi eseményekhez, programokhoz. Közlekedj két keréken télen, nyáron! 

Honlap: https://www.facebook.com/bringazz.szigetszentmiklos

Valóra váltjuk álmaid utazását! Akár egy egzotikus nászutat, romantikus elvonulást, üzleti utat vagy egy önfeledt, családi nyaralást tervezel, folyamatos tájékoztatással, teljes diszkrécióval és állandó asszisztenciával biztosítjuk a gondtalan utazás élményét. 

Honlap: https://www.szigettravel.hu/

Telefon: +3624368370

 

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink