Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Jót hoz az eMAG Dunaharasztinak
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Jót hoz az eMAG Dunaharasztinak
Elválasztó

A Dunharaszti külterületén épülő raktárbázis az eMAG-Extreme Digital saját, 30 milliárd forint értékű beruházásában valósul meg, amihez a Nemzeti Befektetési Ügynökség 4,8 milliárd forintos, vissza nem térítendő támogatást nyújt. Az 51-es útnál, a szennyvíztisztító közelében épülő létesítmény megvalósulása a forgalomnövekedés mellett pozitívumokat is hoz az itt élők számára, nyilatkozta Dr. Szalay László, Dunaharaszti polgármestere a Haraszti aktuális című, dunaharaszti önkormányzati híradónak, amely teljes terjedelmében megtekinthető a város YouTube csatornáján.

Az 51-es út kétszer két sávosra bővítése mellett a körforgalom kiépítése, valamint egy szervizút létesítése a kamionforgalom számára komoly értéket jelent Dunaharaszti lakosi számára. Szintén nem elhanyagolható a projekt közvetlen, illetve a későbbi, állandó jellegű pénzügyi-munkahelyteremtési hozadéka.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Fakanál régi helye megújult, Hárosi Misi Bácsi megnyitotta Szigetszentmiklóson a Pizzériáját. 

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Ünnepeld szülinapodat a Bacchus Pub-ban!

Hozd magaddal 3 barátodat, családtagodat, ismerősödet és egy fő étel / fő fogyasztása esetén a szülinapos egy főétel fogyasztásra a ház vendége.

Honlap: https://www.bacchuspub.hu/

Telefon: +36 24 661 200

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink