Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 07. kedd Gizella napja van.
Így változik a buszközlekedés január 15-től Dunaharasztin
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Így változik a buszközlekedés január 15-től Dunaharasztin
Elválasztó

Jelentősen megváltozik Dunaharaszti tömegközlekedése mind a Volán buszai, mind pedig a Ventona helyi buszok járatait és menetidejét tekintve is. A volánbuszok eddig vagy az M0 felől, vagy a Fő út felől érték el Dunaharasztit. Mindkét irányból végig tudtak haladni a buszok a Némedi, illetve a Dózsa György úton, hiszen tudták használni az aluljárót.

A lezárást követően a Fő út felől érkező buszok nem kanyarodnak le a Dózsa György útra, egyenesen mennek tovább a Fő úton Taksony felé. Az M0 felől a városba bejövő volánbuszok végállomása a Petőfi-szobornál lesz, ott a busz menetrend szerint megvárja az utasokat, kifordul, és visszafelé halad majd a Némedi úton. Az utasok a HÉV megállótól volánbusszal nem tudnak a lezárás ideje alatt a Dózsa György út, Baktay tér, Némedi út irányába utazni, át kell majd szállniuk a Ventona helyi buszjárataira. A Ventona HÉV menetrendhez illeszkedő buszmenetrendje több változás miatt is módosult. A Ventona buszjáratok menetideje előre láthatóan kb. 10-15 perccel hosszabb lesz, hiszen nem tudják használni az aluljárót, ugyanakkor plusz járművekkel sűríti a szolgáltató a járatokat, sőt, a Bezerédi utca, Árok utca, Somogyvári utca térségében irányonként 1-1 új buszmegállót is kialakítottak a Bezerédi lakóövezetben élők érdekében.
Az iskolabusz reggel 7:05-kor a HÉV megállótól indul ezentúl, a Dózsa György útról a Móricz Zsigmond utca felé a Temető utcai vasúti átjárón megy át és halad tovább.
A MÁV Alsóról a HÉV megállóhoz közlekedő buszjáratok menetrendje nem változik. A Rákóczi kisiskolánál lévő Ventona buszmegállók újra üzembe kerülnek, a Táncsics utcai ideiglenes buszmegállók megszűnnek.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink