Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2024. február 22. csütörtök Gerzson napja van.
Ifjú színészek kerestetnek
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Ifjú színészek kerestetnek
Elválasztó

A 2007-ben alakult HardSteppers TSE 2023-ban nagy sikerű táncos produkciót valósított meg jótékony céllal, egy szívbeteg kislány támogatására, valamint néhány dunaharaszti család megsegítésére. A következő, idén február 24-ei Aladdin előadás lebonyolításába szeretnének bevonni az egyesület saját táncos gárdáján felül olyan fiatalokat, akik szívesen kipróbálnák magukat egy ilyen kaliberű rendezvényen, akár a háttérmunkálatokban, akár a frontvonalban is.

A HardSteppers elve, hogy ha tartozunk egy közösséghez, melynek megbecsült, értékes tagjai vagyunk, az biztonságot nyújt, és sokat tanulhatunk belőle. Ezért is keresték meg a dunaharaszti Kábítószer Egyeztető Fórumot, illetve a Gyere be házat, mert olyan gyermekeket és fiatalokat szeretnének bevonni, akiknek még az átlagosnál is kevesebb esélyük van hasonlóra.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink