Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. július 18. csütörtök Frigyes napja van.
Idősek Világnapja
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Idősek Világnapja
Elválasztó

Dunavarsány Város Önkormányzata és a Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár szeretettel várta a település minden korosabb lakóját október elsején, vasárnap 14.00 órakor a művelődési házban, az Idősek Világnapja alkalmából rendezett ünnepségre.

Nagyon sokan eljöttek, hiszen a művelődési ház nagyterme zsúfolásig megtelt a majd' 200 vendéggel, és közöttük több mint 40 olyan házaspár is helyet foglalt, akik legalább 45 éve házasodtak össze. A dunavarsányi csúcstartók, Komáromi Pista bácsi és kedves felesége, akik idén ünnepelték hatvanhatodik évfordulójukat, szintén jelen voltak, és a többiekkel együtt vették át az emléklapot, valamint az önkormányzat által összeállított kis ajándékcsomagot. Az ünnepi műsorban szerepelt a Csujjogató Táncegyesület Csicsergő csoportja, a Kantátika Férfikar, Kállay Bori és Virágh József párosa, és mindenki kedvére fogyaszthatott a svédasztalról és a borpultból.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szigetszentmiklósi szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

 • Belgyógyászat
 • Bőrgyógyászat
 • Dietetika
 • Fül-orr-gégészet
 • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
 • Gasztroenterológia
 • Gyermekgyógyászat
 • Kardiológia
 • Nőgyógyászat, várandósgondozás
 • Urológia
 • Pszichiátria
 • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink