Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. december 08. csütörtök Mária napja van.
Idősek Világnapja
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Idősek Világnapja
Elválasztó

A hagyományokhoz híven köszöntötték az időseket.

Az Idősek Világnapja alkalmából, szeptember 30-én délután 5 órától a Halásztelki Önkormányzat és a Halásztelki Humánszolgáltató Központ közös szervezésében, köszöntötte a település szépkorú lakosait. A program megrendezésének helyszínét a Márai Sándor Művelődési Központ biztosította. Szabó Tibor polgármester köszöntése, és a Halásztelki Mozgáskorlátozottak Nyugdíjas Egyesületének vezetője, Királyné Vaskó Erzsébet versmondása után, az ünnepi műsort a Don Lázi Swingtet zenekar élő koncertes előadása követte. Az együttes fellépése a Halásztelki Humánszolgáltató Központ által megnyert pályázatából valósult meg. A pályázatot a Nemzeti Kulturális Alap „szépkorúak számára kulturális program megvalósítása” keretében írta ki, melynek első programját a Don Lázi Swingtet zenekar nyújtotta. Az előadást követően a település önkormányzata svédasztalas fogadással, töltöttkáposztával, szendvicsekkel, édességekkel kedveskedett a vendégeknek. A rendezvény 120 fő részvételével valósult meg. A vendégeknek alkalmuk volt baráti beszélgetésekre, egymással való megismerkedésre, mely által közösségépítésre is lehetőség nyílt a városban élők számára.

Kép forrása: Halásztelek város hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink