Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 23. csütörtök Dezső napja van.
Idősek szennyvíz- és hulladékszállítási támogatása
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Idősek szennyvíz- és hulladékszállítási támogatása
Elválasztó

Kipostázta Dunavarsány önkormányzata a szennyvíz- és hulladékszállítási díjkedvezmény igényléséhez szükséges kérelmi nyomtatványokat azon jogosultak részére, akik a 2023-as évben jogosultak voltak, és igénybe vették a támogatást.

Szennyvízdíj-kedvezményre jogosult a dunavarsányi bejelentett lakóhellyel, ennek hiányában érvényes tartózkodási hellyel rendelkező, 70. életévét betöltött, egyedül élő személy, akinek jövedelme nem haladja meg a szociális vetítési alap mindenkori legkisebb összegének tízszeresét, 285.000 forintot. Hulladékszállítási díjkedvezményre ugyanezek jogosultak, valamint a 70. életévüket betöltött házaspárok, ha a háztartáson belül csak ketten élnek. A jogosultság kérelem alapján, a 70. életév betöltését követő hónap első napjától a tárgyév december 31. napjáig állapítható meg. A támogatás iránti kérelmeket január 31-ig lehet benyújtani a Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal Igazgatási Osztályán, ügyfélfogadási időben. Azon lakosoknak, akik 2024. február 1. után töltik be 70. életévüket, továbbá azoknak, akik valamilyen okból kifolyólag postai úton nem kapták kézhez a formanyomtatványokat, a hivatalban lehetőségük van a támogatást megigényelni.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink